Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hamburgeri ușori din carne de curcan

Imagine cu doi hamburgeri ușori din carne de curcan
Imagine cu doi hamburgeri ușori din carne de curcan
Pictogramă farfurii

4 porții

Pictogramă cronometru

35 de minute

Pictogramă vitezometru

simplu

Ingrediente:

  • 500 g carne de curcan tocată
  • 1 cățel de usturoi
  • sucul de la 1 lămâie
  • 3 linguri de parmezan ras
  • o legătură mică de pătrunjel sau orice alte verdețuri pe care le preferați
  • 3 linguri de iaurt grecesc
  • 1 ceapă
  • 1 salată romană
  • 4 chifle mici
  • 2 roșii
  • sare, piper

Preparare:

  1.  Amestecați iaurtul cu usturoiul (opțional), sucul de lămâie și două treimi din cantitatea de parmezan și verdeață.
  2.  Puneți deoparte jumătate din cantitatea de dressing într-un bol mic.
  3.  Amestecați cealaltă jumătate cu carnea tocată și ceapa, apoi asezonați (cu sare și piper).
  4.  Formați 4 hamburgeri și frigeți-i timp de 15-20 de minute, până când sunt bine făcuți.
  5.  Cât timp hamburgerii stau pe grătar, amestecați salata verde cu dressingul de iaurt și tăiați chiflele.
  6.  Puneți hamburgerii în chifle, adăugând deasupra salată și câteva felii de roșii.
  7.  Serviți hamburgerii cu ce v-a mai rămas din salată, presărând deasupra restul de parmezan.