Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tortilla cu pui la grătar și scorțișoară

Imagine cu tortilla cu pui la grătar și scorțișoară
Imagine cu tortilla cu pui la grătar și scorțișoară
Pictogramă farfurii

4 porții

Pictogramă cronometru

30 de minute

Pictogramă vitezometru

simplu

Ingrediente:

  • 2 piepturi de pui
  • 1 lămâie
  • 1 lingură de oregano uscat sau proaspăt
  • 1 cățel de usturoi
  • 1 vârf de cuțit de scorțișoară
  • 1 lingură de ulei vegetal
  • 3 linguri de iaurt grecesc
  • 1 lingură de maioneză
  • ¼ ardei roșu
  • 1 salată „Little Gem”
  • 4 foi de tortilla
  • sare

Preparare:

  1. Puneți fâșiile de piept de pui într-un bol.  Răzuiți puțină coajă de lămâie peste carne, apoi adăugați sucul de lămâie.

  2. Adăugați sarea, oregano, usturoiul, scorțișoara și uleiul. Amestecați bine, acoperiți bolul și lăsați-l la rece timp de o oră, dar nu mai mult.

  3. Încingeți grătarul.

  4. Frigeți fâșiile de carne câteva minute pe fiecare parte.

  5. Amestecați iaurtul cu maioneza.

  6. Încălziți folie de tortilla pe grătar timp de un minut, apoi transferați-le pe farfurii și întindeți pe fiecare câte ½ de lingură de amestec de iaurt și maioneză.

  7. Așezați fâșiile de piept de pui pe foile de tortilla, apoi puneți deasupra restul de iaurt și presărați cu ardeiul roșu și salata tocate mărunt.

  8. Rulați foile de tortilla înainte de servire.